Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett!

MDPC-X BLACKEST-BLACK 50M BIG kábelharisnya

MDPC-X BLACKEST-BLACK 50M BIG kábelharisnya 12 mm-től 24 mm-ig.

Az idei Hyper-Cyber-Ultra héten most belőled is Profi Modder (de harisnyázó biztosan) válhat. Különleges, TÚL OLCSÓ ajánlatunk keretén belül most rengeteget gyakorolhatsz ezzel a 100 méternyi (!) harisnyával. Mind tudjuk, hogy gyakorlat teszi a mestert, ragadd meg hát az alkalmat, hogy TÚL OLCSÓ termékeinkből jusson neked is.

De miért ennyire olcsó? Ez a harisnya az MDPC-X fennállásának korai időszakából való, amikor még “Tube-Sleeve” név alatt volt kapható. Technikailag 95%-ban megegyezik a most is kapható BIG harisnyákkal. Most azért juthatsz hozzá TÚL OLCSÓN, mert nem szeretnénk vegyes készletet a raktárainkban. Ideális kísérletezgetéshez, gyakorláshoz.
BLACKEST-BLACK, kizárólag most, TÚL OLCSÓN.

[vc_row][vc_column width="1/3"]
[vc_column_text]A BIG kábelharisnya bármilyen tárgyat, csövet, kábelt vagy kábel köteget képes elfedni 12 mm-től  egészen 24 mm-es külső átmérőig. Természetesen 12 mm alatti átmérő esetén is használhatod, de így a kábelharisnya nagyobb lesz, mint maga a harisnyázott dolog. Ezt észben tartva, használhatod a harisnyát HDMI csatlakozók, vagy akár komplett belső USB3 csatlakozó harisnyázásához is.

Élvezd az új generációs MDPC-X BIG méretet! Csak a képzeleted szabhat határt!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"]
[vc_single_image image="7880" img_size="full"][/vc_column][vc_column width="1/3"]
[vc_column_text]

Érdekelnek a pontos technikai részletek?

Általános kategórialeírásunkat a Kábelharisnya oldalon találod, de külön tájékozódhatsz a BIG kábelharisnya kategória leírásában is. A termék ára méterenként értendő és tartalmazza az ÁFA-t.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

BLACK FRIDAY 2019 termékek

Hasonló termékek