Megújult weboldalunk! MODND2019 kuponkód, 10% kedvezmény minden kábelharisnyára.
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett!

A híres S.M.W (Save-My-Wallet) tüske elvávolító a legjobb ár/érték arányú termék a piacon a kövér 4-tűs csatlakozók (sokszor tévesen molex csatlakozónak hívják ezeket) szétszedéséhez. A két magas precizitású csővel ( ami természetesen Németországban készült), mindent megkapsz amire szükséged lehet.

A fényképeken láthatsz egy példát az összeszerelésre. Ez csak egy a sok közül, de biztos hogy Te ennél is jobb megoldást ki tudsz találni 🙂
Az eszköz használata nagyon egyszerű: A “Molex” tüske méretétől függően, a passzoló darabot rá kell nyomni teljesen, közben a vezetéket is nyomni az eszköz felé, majd a vezetéket kihúzni a csatlakozóból.

Ez az eszköz egyetlen egyszerű céllal jtt létre. A legjobb minőség, a legjobb áron. Ez a termék ideális eredeti MOLEX gyártmányú, szignózott tüskekiszedőnkhöz, ezzel máris birtokodban lesz a legjobb elérhető páros.

3-tűs ventilátorokhoz, USB csatlakozókhoz körömvágó olló hegyét, vagy egyéb otthon fellelhető tárgyat ajánlanánk, legtöbbször gyorsabban lehet ilyenekkel dolgozni, mint a különböző csoda kínai modding-játékokkal. Tűzőkapocs előnyben, köszi Atke!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Save-My-Wallet gazdaságos tüske elvávolító” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hasonló termékek