Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett!

Mit is írhatnánk az MDPC-X AREA-51 kábelharisnyáról?
Ha úgy gondolod neon sárga, tegyél mellé valami sárgát. Ha neonzöldenk gondolod, hasonlítsd össze valami zölddel. Egy igazi földönkívüli szín az MDPC-X -től, Area 51 kódnévvel.

Ezt a szín egyszerűen úgy alkották meg, hogy nem evilági. Amennyire technológiailag megvalósítható fluoreszkál és már a legkisebb napfényre is beragyogja környezetét. UV-fény alatt mutatja meg igazán, hogy ezen a bolygón nem készülhetett.

Az Area-51 kábelharisnya alapanyaga enyhén átlátszó, hogy elérje a kívánt űrlényes effektet zselés hatással. Mindkét (sárga és zöld) színspektrumhoz könnyen illeszkedik. Kétrétegű harisnyázásnál ha fehér alapot adsz neki, inkább neon-sárga, míg feketével inkább neon-zöld (MEDIUM variánsnál találhatóak a képek).

Az Area-51 egy speciális demonstrációja a vezető német színkeverési és alapanyagfelhasználási technológiáknak. Természetesen ez a kábelharisnya sem nélkülözheti az UV-stabilizátorokat, így nincs minőségbeli vagy színbeli romlás hosszú idő elteltével sem. 100% német minőség, 100% kompromisszum mentes, egy egyedi kategória.

Érdekelnek a pontos technikai részletek?

Általános kategórialeírásunkat a Kábelharisnya oldalon találod,
de külön tájékozódhatsz a XTC kábelharisnya kategória leírásában is.

A termék ára méterenként értendő.

Kábeltervező oldalunkon is használhatod ezt a színt.

Hasonló termékek